Jajeczne babeczki w trzech odsłonach

Tak, tak wiem, że już troszke za późno na prezentowanie Wielkanocnych potraw, ale obiecałam koleżance, że pokaże te jajeczka. Lepiej późno niż wcale.

Prezentują się naprawdę bajecznie i rownie dobrze smakuja.

Kremy zrobione są na bazie serka mascarpone. Zielony- koperek; żółty-musztarda; pomarańczowy- czerwona papryka.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s